måndag 9 mars 2009

Nu tar Ryanchefen tillbaka sitt förslag !

Här Vd Michael O'Leary lurade alla med sin toalettbluff. Att lågprisbolaget ska börja ta betalt för toalettbesök var bara ett billigt pr-trick, erkänner han i en intervju med The Irish Times. (????)
"Det är inte sannolikt att det kommer att hända, men det gav intressant och väldigt billig pr", säger Michael O'Leary till The Irish Times, enligt Bortabra.se.
Och de lär de väl behöva så dåigt rykte som de redan har ....
Enligt O'Leary är betaltoaletter på flygplan varken tekniskt eller juridiskt möjligt att genomföra.

UPPDATERING av Rynaiar desperata idéer ...
Ryanair tar bort incheckningsdiskarna på alla flygplatser. Från 1 oktober i år är det bara möjligt att checka in via internet.
Redan nu går det att checka in på internet, förutsatt att du bara flyger med handbagage. Väljer du trots det att checka in på flygplatsen kostar det extra, en avgift på 55 kronor. Reser du med incheckat bagage i dag måste du checka in på flygplatsen.
Nu ska incheckningen helt flyttas till webben, enligt en övergång i flera faser.
Fas 1 träder i kraft den 19 mars och innebär att webb-incheckningen öppnas även för de som reser med incheckat bagage. Även passagerare med nedsatt rörlighet, samt passagerare från länder som inte är med i EU/ESS får möjlighet att checka in på nätet.
Fas 2 startar 1 maj. Alla nya bokningar som görs från det datumet kräver webb-incheckning, till en avgift av 5 euro (58 kr).
Sista fasen träder i kraft 1 oktober. Då tas incheckningsmöjligheterna på flygplatsen bort helt och hållet.
Det verkar ju helt koko - nu måste du betala 55:- för att checka in ditt bagaa på flygplatsen ... sen måste du betal 58:- för att checka in på webben ...

Inga kommentarer: