fredag 20 juni 2008

Flytande fötter förbryllar ...

Först skor och mera skor men nu FÖTTER ... Var ska det sluta?
Högerfötter hittade i Kanada
Flöt i land längs kusten
Kanadensisk polis har ställts inför ett bisarrt mysterium.
För tredje gången på mindre än ett år har en avhuggen fot flutit i land vid Brittish Columbias kust. De avhuggna fötterna är alla högerfötter kompletta med gymnastikskor.
De mystiska fötterna fortsätter flyta i land vid Kanadas kust.

På ett år har man hittat fem fötter och likdelarnas ursprung förbryllar polisen. I augusti förra året lekte en flicka på stranden vid Georgiasundet sydöst om Vancouver när hon hittade en sportsko som flutit i land. Den kändes tung, så hon knöt upp den för att se om det var något i den. Det var det. En fot. En vecka senare hittades ytterligare en fot. En hittades i februari, en i maj, en i måndags och en i onsdags.
Nu har de blivit fler dvs fem högerfötter och en vänsterfot. Även här!
I onsdags hittade en kvinna en sjätte fot på en strand nära en campingplats på Vancouverön i provinsen British Columbia. Enligt vittnen stack några benpipor upp ur en svart Adidassko i storlek 43.
För att minska oron för att en seriemördare härjar understryker den federala polisen i Kanada, "Ridande polisen", att ingen av fötterna visar spår på att ha huggits av från benet. Och det är inte ovanligt att döda kroppsdelar lösgörs från varandra vid lederna efter en längre tid i vatten.

Inga kommentarer: